Administrar

PODEU ENVIAR DUBTES, COMENTARIS, ACTIVITATS a pepepollenca@gmail.com / garcia1@iesguillemcifre.cat

Unitat 5. L'art del segle XIX

iesgc | 15 Desembre, 2014 10:07

UNITAT 5. L’ART DEL SEGLE XIX (unitat 7 del llibre)  

ACTIVITATS

Cal intentar cercar informació, pensar, comentar analitzar, no limitar-se a llegir el que diu el llibre

1.    Comentar la pintura el Jurament dels Horacis ( característiques de l'estil a la pintura; tema, color, línia, composició... ) (pàg 143).

2.    Comentar l' escultura Eros i Psique ( característiques de l'estil a l'escultura  tema, material, textura, composició... ) (pàg 143)

3.    Comentar la Torre Eiffel ( característiques de l'estil, material,finalitat, història... )

4.    Comentar la pintura Viatger devora un mar de boira ( característiques de l'estil a la pintura; tema, color, línia, composició... ) (pàg 132)

5.    Comentar la pintura El Rai de la Medusa. Gericault  ( característiques de l'estil a la pintura; tema, color, línia, composició... )

6.    Comentar l' escultura L'àngel caigut. Bellver (pàg 140) ( característiques de l'estil a l'escultura  tema, material, textura, composició... )

7.    Comentar la pintura L’àngelus. Millet. (pàg 134) ( característiques de l'estil a la pintura; tema, color, línia, composició... )

8.    Comentar la pintura - Impressió Sol naixent. Monet (pàg 125) ( característiques de l'estil a la pintura; tema, color, línia, composició... )

9.    Comentar la pintura Un diumenge d'estiu a l'illa de la Grande Jatte de Georges Seurat ( característiques de l'estil a la pintura; tema, color, línia, composició... )

10.              Comentar la pintura  Els jugadors de cartes de Paul Cezanne( característiques de l'estil a la pintura; tema, color, línia, composició... )

11.              Comentar l' escultura El Pensador de Rodin ( característiques de l'estil a l'escultura  tema, material, textura, composició... )

12.              Comentar la pintura la nit estelada de Van Gogh ( característiques de l'estil a la pintura; tema, color, línia, composició... ) (pàg 143)

13.              Comentar la Sagrada Família de Gaudí ( característiques de l'estil, material,finalitat, història... ) (pàg 145).

 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS