Administrar

PODEU ENVIAR DUBTES, COMENTARIS, ACTIVITATS a pepepollenca@gmail.com / garcia1@iesguillemcifre.cat

Comentari examen de primer de batxillerat.

iesgc | 31 Desembre, 2010 23:01

Després de corregir els exàmens de primer de batxillerat volia comentar alguns punts del mateix que es poden millorar.

A les definicions mai s'ha d'oblidar el que és el fonamental, per exemple a la definició de Apartheid s'ha d'indicar que es tractava d'una sèrie de discriminacions legals fonamentades en la raça. Per altra part està bé psoar l'exemple de Sud-àfrica però no es pot oblidar el que vam veure a classe; o sigui els Estats Units.

A la definició de suffragettes no es pot oblidar que la seva principal petició era la d'aconseguir el dret de vot per les dones. A la de plusvàlua que en Marx va ser el primer que la va teoritzar.

Al comentari de la imatge de l'esclavitud no es pot oblidar la raó d'aquest intercanvi a la platja; dificultats per entrar a Àfrica dels blancs, participació d'africans a la captura.

A la imatge del moviment feminista havia dos temes principals; la lluita pel vot i per l'educació superior.

Al tema sempre s'ha de fer una introducció, per situar el tema; en aquest cas narrar els inicis del moviment obrer quan va sorgir la revolució industrial i les condicions de feina dels treballadors eren nefastes. I una conclusió, en aquest cas com el moviment obrer va aconseguir poc a poc millores a les condicions de treball;vuit hores,millores salarials, de seguretat... 

Al cas d'aquest tema també era important enllaçar de manera lògica una etapa amb una altra; del moviment més bàsic i primitiu del ludisme a les reivindicacions polítiques del cartisme.

He trobat la imatge sense retalls.

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS